AKTIVITETER

[metaslider id=224]

Aktiviteter på
Ronneby Havscamping

På Ronneby Havscamping finns det många alternativ för den som vill fylla sin dag med lek och aktivitet. Sola eller bada vid någon av våra stränder eller i vår utomhuspool, ät en glass i den vackra naturen eller ta en avkopplande tur med båten och prova på fiskelyckan. Under högsäsong har vi även aktiviteter för barnen och underhållning i restaurangen eller på innergården som passar hela familjen.

 

Utflykter och aktiviteter utanför anläggningen

Något som också rekommenderas är att utforska de vackra omgivningarna som omger anläggningen. Naturen inbjuder till såväl avkoppling som inspiration.

Ronneby Havscamping ligger intill havet mellan Ronneby och Karlskrona. På bara 15 minuter med bil kan man vara i Ronneby centrum och det tar endast 20 minuter till världsarvsstaden Karlskrona. Det är också nära till många av Blekinges populära utflyktsmål och sevärdheter.

 

Bara en liten promenad ifrån campingen finner man ön Torkö hit ut kommer man via en bro. En underbar natur med promenad möjligheter samt mycket fint fiske i havet ifrån stränderna. Inte långt ifrån campingen ligger Lindö naturreservat.

 

Se även Visit Ronneby för tips om utflyktsmål och aktiviteter i området.

 

 

kidsclub

sommarprogram