Barnkalaset

[metaslider id=438]

Hej alla KIDS-Clubbare!

I år gör vi det igen! Det stora barnkalaset för dig som är medlem eller vill bli medlem i Kids Club. Vecka 26 och torsdagen den 28/6 kl. 14:00-16:00 blir det av. Då bjuder vi på saft, tårta och glass. Naturligtvis finns vår aktivitetsledare på plats med lekar och kanske en och annan sång!

Linje_smal

Det stora barnkalaset

Det stora barnkalaset är endast för Kids Club medlemmar som är incheckade på Ronneby Havscamping under vecka 26 eller under en längre vistelse. Ni som inte är medlemmar kan bli det gratis i receptionen.

Endast anmälda samt registrerade medlemmar före den 27/6 kan delta i det ”Stora Barnkalaset”. Anmälan görs via telefon 0457-30150 eller e-post info@ronnebyhavscamping.se. Välkomna!

Självklart kommer det att vara Kids club under denna vecka men bara måndag och fredag. Det bästa av allt för er som inte kan komma denna period, så körs naturligtvis Kids Club varje vecka måndag, onsdag och fredag  till i början på augusti. Inte bara detta utan en massa andra aktiviteter varje vecka.

Erbjudande
Du som förälder får naturligtvis ett generöst erbjudande på boende och endast om ditt barn är med eller vill bli medlem i Kids Club. Boka campingtomt söndag – fredag fem nätter och betala endast för tre nätter. Kan ej kombineras med andra erbjudande eller annan vistelsetidpunkt. Sista bokningsdag för erbjudandet är 25/6.