Servicehus

Våra servicehus

 

Ronneby Havscamping har kanske Södra Sveriges fräschaste servicehus! Vi har arbetat hårt för att få de servicehus som ni kunder önskar! 2015 invigde vi ett helt nybyggt servicehus på södra delen av campingen i topp klass!

 

Centrum Södra
Vårt servicehus centrum är beläget i södra delen av huvudbyggnaden och innehåller 9 toaletter med tvättställ (varav en handikappanpassad med skötbord) och 9 duschar (varav en handikappanpassad). I duscharna använder du femkronorsmynt, 5:-/3 min. Dricksvatten.

 

Centrum Norra
Detta servicehus är beläget i norra delen av huvudbyggnaden och innehåller 7 toaletter med tvättställ, 5 separata tvättställ samt 5 duschar (5:-/3 min).

 

Södra servicehuset, nybyggt 2015
På den södra sidan av anläggningen finns en servicebyggnad med 6 toaletter med tvättställ (varav en är handikappanpassad), 2 familjebadrum med toalett, dusch och tvättställ, 1 urinoar,latrintömning och 6 duschar (5:-/3 min).

 

Västra servicehuset
Strax väster om huvudbyggnaden finns ett mindre servicehus som innehåller ett familjebadrum med WC, tvättställ, skötbord, babybadkar och dusch (5:-/3 min). Här finns även hundduschar samt latrintömning.

 

Köksutrymmet/Tvättstugan
Köksutrymmet och tvättstugan är belägna i huvudbyggnaden med ingång intill receptionsentrén och i Södra servicehuset. Kök med diskplatser, kokplattor, ugn, mikrovågsugn och sittplatser samt diskrum med diskplatser och diskmaskin. Tvättstuga med tvättmaskin (30:-/60 min) och torktumlare (30:-/60 min).

 

Avlopp
Från husvagnar endast i slutna behållare. Tömning finns vid västra servicehuset, södra servicehuset och vid servicestationen vid infarten.

 

Servicestation/Fasta tankar/Färskvatten
Tömning av fasta tankar samt påfyllning av färskvatten finns vid servicestationen vid infarten. Vattenposter finns utplacerade på flera ställen runt om anläggningen.