Upplev ett traditionellt midsommarfirande med oss!

Vårt midsommarfirande är mycket välbesökt och uppskattat av stora som små.

Midsommar

Ronneby Havscamping är ett populärt besöksmål under midsommar. Vi har ett brett utbud av aktiviteter på campingen, bland annat så klär vi kl.12:00 midsommarstången där alla är välkomna att hjälpa till. På eftermiddagen samlas vi igen då det är dags att damma av de klassiska midsommarvisorna och dansa kring midsommarstången!

 

Karlskronas Nationaldag

På torsdagen midsommarveckan inträffar alltid Karlskronas berömda Lövmarknad som har fortgått sedan 1900-talets början. En tradition då Stortorget och stadens gator fylls med marknadshandlare, mat och underhållning för hela familjen i en uppsluppen folkfest. Missa inte detta!

 

Viktig information
Förhandsbokning midsommarhelgen bokas minst torsdag – söndag. Midsommarafton skall det vara nattro 24:00 (vanligtvis 23:00). Nattro betyder att all musik skall vara avstängd och man ska prata i normal volym. Partytält är förbjudet på grund av säkerhetssynpunkt.

 

Förmån
Gäster som besöker oss under midsommar har förtur att boka samma plats till nästa år. Denna förmån gäller enbart om man bokar senast söndagen midsommarveckan.

 

Tänk på att Ronneby Havscamping är en familjecamping därav är den rekommenderade åldern från 23 år.

Boka midsommar online

AKTIVITETER

Midsommarafton
12.00 Vi klär Midsommarstången
15.00 Dans runt Midsommarstången
20.00 Underhållning på innergården

Midsommardagen
14.00-16.00 Pyssel för barnen på poolområdet
19.00 Underhållning på innergården

BESÖKARE

Se till att vara hos oss i god tid
Vi har en besöksparkering precis utanför campingen. Här kan besökare som inte bor på campingen parkera. Men tänk på att platserna snabbt fylls upp på midsommarafton, så var ute i god tid.

HTML tutorial