Bekvämt och billigt företagboende för dig nära Karlskrona och Ronneby!

På Ronneby Havscamping finns våra bekväma havsstugor som hyrs ut till företag under höst vinter och vår.
Samtliga stugor är utrustade med TV, gratis WIFI dusch/toalett samt fullutrustat kök. Tvättstuga finns att tillgängligt i ett separat rum i vårt servicehus. Våra moderna havsstugor erbjuder all lyx och bekvämlighet som kan behövas efter en lång arbetsdag.

Fördelar med att bo i stuga:

Priset:
Priset är svårt att matcha för andra boendealternativ eftersom man kan bo fler i stugan än ett hotellrum. Vi rekommenderar två till fyra personer i stugan.

Vi har olika priser, Dygnspris, veckopris eller månadspris

I priset ingår även sänglinne och slutstädning.

Frukost / Middag:
Här finns inga tider att passa och inga dyra middagar på restaurang för arbetarna. Alla stugorna har fullutrustat kök där man kan tillaga precis den mat man själv vill.

Fri parkering:
Ingen oro över bucklor på sidorna och du slipper tänka på att leta parkeringsplats utan det finns parkeringsplats direkt i anslutning till stugan som är reserverad till enbart dig.

Extra som ingår:
Internet, städning.

Gör en förfrågan:
För aktuell tillgänglighet och prisuppgift maila till info@ronnebyhavscamping.se eller ring 0457-301 50. Du kan hyra per månad, vecka eller dag.

För att hyra företagsboende behöver man ha ett organisationsnummer samt allt ska vara förbetalt.

Image
Havsstuga
Bo bekvämt i en av våra moderna havsstugor
Stugorna har allt som kan tänkas att behövas. Dusch och toalett, Fullutrustat kök, TV m.m. Sovplatserna är fördelade på ett master bedroom med dubbelsäng samt ett sovloft med två enkelbäddar. Det finns även en bäddsoffa i vardagsrummet.

HTML tutorial