Bokningsförfrågan
För att besvara din förfrågan behöver du samtycka att dina uppgifter sparas hos oss genom att trycka på "Skicka" samtycker du.

STUDIOS

Studio 1-7

I studio 1-7 är bäddarna fördelade på en dubbelsäng i sovrummet samt en bäddsoffa i vardagsrummet för två personer. I vardagsrummet finns även ett pentry med spishäll, köksutrustning och kylskåp. Alla studios har toalett och dusch samt en möblerad terrass där man kan avnjuta frukost eller middag ute i friska luften. Studio 1-7 är 24 m².

Studio 8

Studio 8 består av ett rum med en 160-säng och ett pentry med spishäll, köksutrustning och kylskåp. Alla studios har toalett och dusch samt en möblerad terrass där man kan avnjuta frukost eller middag ute i friska luften. Studio 8 är 17 m².

Studio 9

Studio 9 består av ett stort rum där det finns en våningssäng samt en bäddsoffa för två personer. I rummet finns även ett pentry med spishäll, köksutrustning och kylskåp. Alla studios har toalett och dusch samt en möblerad terrass där man kan avnjuta frukost eller middag ute i friska luften. Studio 9 är 27 m².

Utrustning

Toalett och dusch, spishäll, kylskåp, TV, bestick, porslin, kastruller, kökshandduk, utemöbler, disk- och städutrustning, mikro, kaffebryggare, vattenkokare, täcken och kuddar.

SovrumBadrum med dusch och toalett

Bokningsinformation

Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med 80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det 250:-/bokad enhet. Slutstädning av Studio kan läggas till för 600:-. Hyra av bomullslakan och handdukar 120:-/set.

Snabbfakta

Storlek: 24 m² (ej studio 8-9)
Rum: 2 (studio 8-9, 1 rum)
Sovplatser: 2+2
Kök: Ja (Pentry)
WC/Dusch: Ja
Husdjur: Studio 1-3 och 9
Internet: Ja

HTML tutorial