STUDIOS
Bokningsförfrågan
För att besvara din förfrågan behöver du samtycka att dina uppgifter sparas hos oss genom att trycka på "Skicka" samtycker du.

STUDIOS

Studio 1-7

I studio 1-7 är bäddarna fördelade på en dubbelsäng i sovrummet samt en bäddsoffa i vardagsrummet för två personer.I Vardagsrummet finns även ett pentry med kokplatta, köksutrustning och kylskåp. Alla studios har toalett och dusch samt en möblerad terrass där man kan avnjuta frukost eller middag ute i friska luften.Studio 1-7 är 24 m².

Studio 8

Studio 8 består av ett rum där det finns en våningssäng samt en bäddsoffa för två personer. I Vardagsrummet finns även ett pentry med kokplatta, köksutrustning och kylskåp. Alla studios har toalett och dusch samt en möblerad terrass där man kan avnjuta frukost eller middag ute i friska luften. Studio 8 är 17 m².

Studio 9

Studio 9 består av ett stort rum där det finns en våningssäng samt en bäddsoffa för två personer. I Vardagsrummet finns även ett pentry med kokplatta, köksutrustning och kylskåp. Alla studios har toalett och dusch samt en möblerad terrass där man kan avnjuta frukost eller middag ute i friska luften. Studio 9 är 27 m².

Utrustning

Toalett och dusch, pentry med kokplatta, kylskåp, TV, bestick, porslin, kastruller, kökshandduk, utemöbler, disk- och städutrustning, mikro, kaffebryggare, vattenkokare, täcken och kuddar.

Vardagsrum med pentryMatplats och bäddsoffaSovrum med dubbelsängBadrum med dusch och toalett

Bokningsinformation

Vid förhandsbokning tillkommer bokningsavgift med 80:-. Önskas avbeställningsskydd kostar det 250:-/bokad enhet. Slutstädning av studio kan läggas till för 500:-. Hyra av bomullslakan och handdukar 100:-/set.

Snabbfakta

Storlek: 24 m² (ej studio 8-9)
Rum: 2 (studio 8-9, 1 rum)
Sovplatser: 2+2
Kök: Ja (Pentry)
WC/Dusch: Ja
Husdjur: Studio 1-3
Internet: Ja

HTML tutorial